Життя

Не дивись назад, тебе вже там немає, 
Не вір в пусті слова,
Не витрачай свій час на тих, хто тобою зневажає.
Борися за щастя, не відкладай щось на завтра,
Запам'ятай собі, нічого легкого в житті просто не буває.

Стараєшся і прагнеш до якихось змін,
Хочеш бути кращим, доказуючи лиш собі,
Та ось, момент істини настав,
Візьми себе у руки і впевнено в майбутнє вступай.


Рецензии