Приречена наречена

"С его вещами на выход хорошо ходить,
"А з її - до вітру!.."
                Инородная мудрость.

Олеговна не обобралась
Олега Вещего Овна,
"Поки до шлюбу не зібралась,
Нарешті, з ним піти вона!.."
         


Рецензии