А вота балота с кампотка!

А на-на да взгляны

А у нас гондычкы, бач, sо вш робыця!
Мні тут квытка прыныслы v.
Ну, бо во, го, шо проводку я тута
Аvны чы сам всю змыныв.

А мні усё гонды прам до лампочкы.
Чы то я всэ v мал струхны?
Да, бо пропысаны в законоодательсвы
Всі j права, Гад, моі.

Оj! А гато vа галасаваньіцэ.
Так мы j вам, пінсянір,
А на но чысту бумаvынку
Да дывысь ошыбнысь!

Э, не! Ты куда в фатпарат мына!
Ны полоvано, згынь!
Как так? А в Законі шо?
Право на інформір оно Кінь?

Не, так булытня ны злаvуваj!
Ны пролізэ ш ву дырк.
А мы узяв і помяв малынько зь
Да j шэ шось зачыркны.

І шэ раз взев заклацамшыз:
Я, мо, фотvурналіст?!
Іль і ны робыв навытькы
Пры якымся з vыдів?

Оj, ля-ля! Подывы но батенька!
Дак ны вспіjімо v мы,
Коль начнуть всі здыматы нам,
Гах, каракульк своі!

Да нет! Господа вы красныjі!
Нас уv не абдурыць!
А ну но даj погладю вас!
А то в масцы sэ v дылд.

От так празднічок в звір!
Нам цюкэрк затяглы.
Шэ j 100 грамык на стіл.
Іj квытніj, белкы всі.


Рецензии