***

від сьогодні назавжди я позбавлена біди...
життя пливе обичним кругом
я зустріла  Макса друга
Одеситкою я стала
навіть друзі й  не мечтала...

як же гарно жить щасливою
буть
людьми  завжди любимою...
насолоджуватись світом...
жить за новим заповітом...
не страждати не хворіти
і життя своє любити...
зранку встала потянулась сонечку в віконці посміхнулась
і вже радію що проснулась...

почуття в душі заворушились оченята на красу любя дивились...

ну як нам друзі не любити
 гарно в щастячку тут жити...

ой Одеско
чудо город
тут щасливий стар і молод
їдуть люди з відусюди
як я в морі горе збудуть...


Рецензии