***

Галюсю рідна моя донечко
ти моє тепленьке сонечко и порадиш і допоможеш
і сама гарненько жити можеш.
і Нінуся теж хороша
вмієте ви заробляти гроші
вмієте життя любити
і щасливо в цьому світі жити...

щастя тільки дуже мало

добуваємо його упрямо.
і смакуємо як шиколадку
щоб було хоть тріхи сладко.
горе мучить наші душі
воно заходить через уші
воно улазить через тіло...
ой яке у нас життя непростеньке діло


Рецензии