Пророче

Чекає  на  тебе — 
РозпАчливий стряс:
Від гір відмовляється
мало хто з нас.
Злетиш ти
                  над світом 
Неначе б то птах,
Собі на погибель,
А людям на жах. 
Ще довго котитися
Буде луна,
П’янким перегУком 
Від пляшки вина.
Сьогодні і завтра 
Язик – помелО…    
Забудеться все! 
Як тебе й не було.
   


Рецензии