***

такий жахливий прийшов час
зачепив крилом і нас
подарував господь життя а жить не вмієм до путя...
я ж мабуть не винувата що родилась дурнувата

що невмію душу очищати
 або зло у серце не впускати.
сержусь мучусь обіжаюсь
потім щиро щиро каюсь...


Рецензии