БицIи бай

Сан гъяркъюнзуз сар бицIи бай,
Ишурайир ипну гьарай.
Белки, думу ишурашул
Тамшир апIуз адруган тай…

«Гъач», -гъапиза, узухъди чаз,
«Дадихьна гъягъюрхьа хулаз!
Дада гъушну, гъитну сарди» -
Гъапизуз бали пашманди…

«Фици гъушну? Фици сарди?
Ляхин шулин мициб саягъ?»
Дахъназа гъавриъ адарди,
Духьну ашра нивкI’ан уягъ…


Рецензии