ТИ Т ЛЬКИ В Р МЕН!

ТИ ТІЛЬКИ ВІР МЕНІ!

ТИ ТІЛЬКИ ВІР МЕНІ

У СНІ ЧИ НА ЯВУ

НА ТВОМУ БОЦІ

МУДРІСТЬ І НАДІЯ

В ЛАГУНІ МРІЙ

ВЕЛИКА ТАЄНА

ПРОЗОРА І ПРЕКРАСНА

ЦІННА ЗМІНА

ТИ ТІЛЬКИ ВІР МЕНІ

ДО ТЕБЕ Я ЛЕЧУ

У ПОПЕЛІ ДЕ МАРИНОЮ

ЧУЄТЬСЯ РОЗЧАРУВАННЯ

ДЕ ЧОРНА КРОВ

ВЕСОКЕ СПОДІВАННЯ

І СИЛЬНА ЖІНКА

В СПОГАДАХ МОЇХ


Рецензии