Моiй красунi

*   *   *
Між  мільярдів  зірок,  вірю,  є  і  такі,
Де  життя  переможно  буяє  віки.
Як  на  нашій  Землі  сходить  сонце  своє,
Є  дерева,  і  росяні  трави  там  є.

І,  звичайно,  людей,  що  на  нас  дуже  схожі,
На  якійсь із  зірок  відшукаємо  може…
Тільки  впевнений,  мила,  красуні  як  ти
Ні  на  жодній  із  них  неможливо  знайти.


Рецензии