листья цвета мёда...

норд – ост срывает листья
цвета мёда
и, отчего-то, злится
на восходы…
пытается добавить
фиолета,
чтоб осенины славить
вместо лета…

*****
зриває вітер-стріходір
медове листя
і чомусь ремствує, як звір
на схід імлистий…
та намагається додать
йому блакиті,
щоб осенини уславлять
зміг замість літа…


08.08.2020


Рецензии