радуйся, Земле

Радуйся, Земле - колосом стиглим,
Радуйся, Земле - медом віків.
Чуєш, вітрило торкнулося щогли,
Чуєш, ласкавий матінки спів.

Радуйся, Земле, калина червона.
Радуйся, Земле, дзвінко сміється струна.
Чуєш, відпливає розчулений човен?!
Чуєш, десь там на козака чекає весна.


Рецензии