Мимо

А стріли твої пролітають мимо,
із мене давно вже досить екстриму,
кажеш, багато у мене сарказму?
Кохання - не тільки моменти оргазму!

Кохання - це зерням наповнений сонях,
це сонце у рідних і теплих долонях,
це чорне й червоне, мов ягоди вовчі,
це серце, що болем у ніч кровоточить!

Твій демон із мене укотре регоче,
і зліва у вухо тобі щось шепоче,
в обіймах твоїх я, неначе в облозі,
і демон радіє своїй перемозі,

та стріли твої пролітають мимо,
бо з мене давно вже досить екстриму,
бо з мене вже досить твого наркозу,
писав ти бездарну дешеву прозу,

кохання твоє - плагіат початківця,
його наливав ти мені аж по вінця,
кохання твоє - убога рима,
іди собі, любий, іди собі... мимо!

07.08.2020


Рецензии