Перший Петро сплодив в йська й таких дей...

*   *  *


Перший Петро сплодив війська
               й таких ідей «селітру»...
то як рвануло!! —
не лишилось майже віри!


З Києва із богословів з «Могилянки» — 18
святих майбутніх —
це лиш канонізованих — усьому світові відомих —
віру вертали всю! по суті! —
                клались кістьми в Христі
                невтомно!


І за якусь півлітру
знову кліматодави і гумусодави —
                ті — що не з пандавів
не у ту ямку
а в війнах всю селітру сіють
це так рване —
бо не від мене це! —
то більш не стане
                і Росії...

07.08.2020,
Київ


Рецензии