Стрибок у дим

Біда не в тім, що ти збирав образи
на цей пустий, тобі не радий світ...
І не у тім, що людству більше стрази
давно вже до вподоби, друже, ніт!..

Біда не в серця стомленого рухах
і не в малюнках вбитої душі...
Біда не в тім, що віку завірюха
зриває геть потріпані вірші...

Біда не в диві стриманої рими,
якою ти майбутнє застелив...
І не у тім, що з жартами своїми
ти не збагнув і долі тих от див...

Біда у тім, що час собі спливає,
а ні багатств, ні спокою немає..:)


Рецензии