Потерялось лето. укр

ЗАГУБИЛОСЯ ЛІТО...

А літо загубилося в житах...
Нема волошок. Тільки поле голе...
Холодний вітер на стерні хита
Не зрізаний, уже порожній колос...
З сувоїв хмар на землю ллють дощі,
Гірчить моя розпука полинами,
Лягає музика розкрилена душі
Засохлими під ноги - бур'янами...
06.12.2015


Рецензии