Перерыв. укр

ПЕРЕРВА

Запалю. Обпечуся кавою.
Жовте листя ногами примну.
Невеличка перерва між справами.
Постою. Подивлюсь вдалину.
 
Є в житті в нас моменти непрохані,
Коли ми не належим собі.
Дуже зайняті. Не закохані.
Одинокі. Душею сліпі.
11.07.2014


Рецензии