Наобмацок вона-то, да,

Шэ, мо, й знысла б ля шпань шпачка

Мне сёння мама гаваріла:
Не прі, сынок мой, зном до дідка!
А то, мо, вун заразна тьма вш!
От пак яка свята Світлан.

І на прыпычку грэчка стынэ.
А на высільле дэ ты скыныш
Яку ломачынку с хлыва.
Сыба но так, подмухай яксь.

А на оборы гындэ в діда
Ужэ й ж корова подойілась.
І нашо нам яка хохзяйк,
Шо но хохлаток доглядайт.

...мы ж шэ такы во ек бы діткы,
Шо но і млілы б од найідкый


Рецензии