Укр. 1 хай в1д тебе в1д1йде журба

Я довго йшов до певної мети
у боротьбі за місцем на планеті,
щоб гідність і повагу зберегти
і те, що втратив знову відшукати.
І я знайшов все те, що загубив
і радість і кохання в цьому світі,
і крок до неї в молодість здійснив
в маленькому селі, у іншому повіті.
І я тобі залишу кольори,
один червоний і звичайно , білий
і ти всі їх на радість забери
і буде  з них один для тебе милий.
І хай від тебе відійде журба,
щоб краще було жити в цьому світі,
і хай біля ставка цвіте верба
і бігають по греблі малі діти.


Рецензии