Интересный вопрос?

Людина не помилка\Человек не ошибка

Всі помиляються\Все ошибаються

Суспільство змінюється\Общество меняется

Життя навчає\Жизнь поучает

Думи не вічні\Мысли не вечные

Кінець у всіх один на всіх\Конец у всех один на всех

Навчайся новому\Учись новому

Пройди свій шлях\Пройди свой путь

Будь собою, не грай\Будь собой, не играй

Шлях до щастя зовсім поруч\Дорога к счастью совсем рядом

Відповідь навпроти дзеркала\Ответ напротив зеркала

Здогадайся хто?\Догадайся кто?


Рецензии