Storm Isaias - тропический шторм Исайяс

Yesterday, the tropical storm Isaias
Was blowing through our quiet area
What was it, was it coming Meshiach?
-Our grandson Yossi came with Yael!
We were sitting at the table in the dark
Because of a complete power outage,
But we lit two nice Shabbat candles,
And had grilled dinner, with two angels,
Speaking about our great heritage.
Thank you, tropical storm Isaias!

Вчера тропический шторм Исайяс
Дул через наш тихий район
Что это было, пришёл Мешиах?
-Наш внук Йoси с женой пришёл!
Мы сидели за столом в ночи,
Так как штормом выбило свет,
Мы зажгли две шабатные свечи,
И соорудили на гриле обед.
Мы говорили о предках и о нас.
Спасибо тебе, шторм Исайяс!


Рецензии