Я щастя шукала

Я щастя шукала , гукаючи :"де ти?
Пишуть красиво про тебе поети,
А мрії рожеві сплітаються в стрічки. '
Зранку шукала, й до темної нічки. 

А щастя постійно від мене ховалось,
Я зрозуміла : не там я шукала.
Його віднайти десь далеко не вдасться,
В серці оселя великого щастя.

Якщо ідеалом там є мій Спаситель,
Кровью святою гріхи мої змиті.
Обставини всі я Йому довіряю,
Щастя знайти де, я впевнено знаю.


Рецензии