Надiя не хоче рахуватися з досвiдом-2020

Дописано до слів Джека Лондона.

Надія не хоче рахуватися з досвідом
ми до останнього в свою любов віримо
і йдемо по життю за серця покликом
і точно знаємо що долю вже не змінемо...
Надія не хоче рахуватися з досвідом
ми до останнього у скору зустріч мріємо
і дівчину я пам'ятаю з хитрим поглядом
а ще як один одного за руку візьмемо...
Надія не хоче рахуватися з досвідом
ми до останнього на щастя сподіваємося
тоді потрапимо в обійми з ніжним дотиком
і зрозуміло від почуттів вже не сховаємося...


Рецензии