I повiям теж

Буває несолодко.
І їх вії річками сльоз течуть...

"Відповідай, повіє! Від тебе хвойдою
Повіяло чому?.."

Якого б змісту, з якого б міста
Ні були ті повідомлення,
Але ж всі вони були чисто
Від повій втомлення!..


Рецензии