Боже бажання

Сонце випалює, вітер відносить
все, що за день відбулось.
Смутку чи радості пройдений досвід,
гіперактивність чи млость...
Що то за іспити? Хто їх проводить?
Є у тих пробах межа?
Знов океану розтупляться води,
ріки назад побіжать.
Хто цього разу обранець Господній? Чим присмирити народ?
Зійдуться люди,- мільйони! Не сотні!
Бранці чужинців-заброд.
Хто і коли буде ставити мітки:
Янгол небесний чи біс?
Божим рабам чи усе ж таки діткам
дулю закрутять під ніс?
Множиться те із епохи в епоху:
хтось в шоколаді, хтось - ні...
ОсточортІло возитися Богу
з людом, що досі в багні.
Випалить сонце, а може то лазер,
вітер пилюку змете...
Згинуть не сотні,- мільйони відразу -
Боже бажання ж святе.


Рецензии
Ева, прекрасно написано.
Тронуло до глубины души.
С уважением,

Александра Холодная Барабаш   18.08.2020 23:19     Заявить о нарушении
Дуже вдячна за візит і добрі слова!
З повагою, Єва.

Ева Сокол 2   20.08.2020 11:13   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.