Возьмы собi хоть жiнку счас ва iзб!

Якыйся дурынь тут ля мні забыв
Фсі окна й двэры гарным дірмантінком!
І шо ты будыш тут собі робыты –
Давай сукна ж вжэ в7!

Колы Бычкы наТігрыка всядылысь,
Мы тожэ шося йім жа й говорыл.
А ны узев якуюсь довгу тычку
Да й трахнув буцый 4.

Колыся… то було і гомоніло!..
Эх, а мы ныц пынькы й.
І редна но взялы й запхалы в дырку.
Оно коб Кобры ж спаты стало ліпш.

Колы ты хочыш дэсь спойматы лыску,
Робы собі шо хочыця тобі.
І ны взырай на драную колыску:
Вона ж і так пуднымыця, бы ізьб!

От мы тут во наскладувалы віршув.
А дэ кому цэ даты, шоб на сміх
Хоть пуднялы якогося Васіштху,
Шо выжыв бы ж у, вау, гы, й быжків!


Рецензии