В нiшы нiшчые знаjшлi

45 аvны млынців

I мы от собі открыв,
Шо в Козлів ныма j граблів.
І мы шо товді – дурны?
Натэ v, ну, хоть лысьць.

Хлопцы гаврыкы такы,
Шо а ныц ты jім ны v в мыз:
Шо?! Ты кынув нам травычк?
Да пошов бы ты дэ в ліс!

І поють собі ослы:
О! Мы врізалы Васішть!?
Хаj vэ тамо прыбырэ
Хоть якы опілк.

От мы j робымо собі
Трэтіj тыvдынь 2 хлывы.
Шэ но зрубы возвылы,
Ек уvэ v хатіцца піць!

І от Тігра аv схудів,
Всэ скы2ючы в7 сінць.
Ібо v даv не дазваніцц
А ны екым стычым звір, ек ны пудкормы Мартышк.


Рецензии