Невидимка - 1. Красимир Георгиев

             МОЯ НЕВИДИМАЯ ПОДРУГА 1

С букетом эмоций с тонущего стонущего «Титаника»
Пришла невидимкой подруга - паника.

---------------------------------------

Красимир Георгиев
МОЯТА НЕВИДИМА ПРИЯТЕЛКА

Прегърнахме се, целунахме се, отдадохме се, врекохме се
с моята невидима приятелка паниката.


Рецензии
Спасибо!
С дружеским приветом,
К.

Красимир Георгиев   05.08.2020 09:15     Заявить о нарушении
Взаимно.
К 2.
С улыбками.

Колюня 2   05.08.2020 10:15   Заявить о нарушении