Сила й мiць

Чому вода стоїть в очах?
Чом серце тоне,милі друзі?
Тепліє мов горить свіча...
І плаче коли є в нарузі.

Не біль стинає,сила й міць...
Мов сповиває нині тіло.
Душа змарніла. Й наболіло...
Її скріпляє до дрібниць.

Звертає,крутить,зве в літа.
Де ми уперто йдем до краю.
Та я у спогадах згоряю...
Та й у повітря знов зліта.

Неначе птаха б'ю крилами,
Нехай не буде сліз і втрат.
І тільки кожний щастю радий...
Та Янгол,милий,-за плечами.

Думки...що слідують з-за грат.
Вони відкиті,такі чисті.
Та кличуть в небо голубе...
І знов я згадую себе...

Та погляд твій,-той квіт у листі.
Немов кружляє та рябить...
Дай Боже з вірністю любить...
Життя прожити своє в честі.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии