Кохання

Я рідною мовою плекаю кохання,
Кохала вперше і в останнє...
Любов для мене не змагання,
Вона,моє - це безталання...

Я згодна степом вічність йти,
Шукать дороги та мости...
Я шляхом йшла страждань і болі,
Лише шукала від кохання волі

P.S.Мені не треба зірок із неба,
      Ви сердце збавте від ширпотреба!!!

Ірина Гребельна 15 лютого 2020 року!!!!


Рецензии