Мотивац я

Мотивації нема у тих, хто мріяти не вміє,
Не ставить певні цілі, а живе минулим і чекає чуда,
Нема такого, що щось тобі впаде із неба,
Працюй над тим, чого насправді хочеш досягнути.

Читай книжки, проходи цікаві курси,
Цікався тим, що по душі, а не тим, чим займаються твої друзі,
Повір, не всі Ейнштейни та не Піфагори,
Навчися планувати час, щоб досягти вершин і бути завжди на підйомі.


Рецензии