Не все про себе сам я... втямив!

 



Я ще не все, про себе сам дізнавсь і втямив.
Ще сам не все в собі я зрозумів.
Не чітко з’ясував коріння сраму,
Який таки кудись штовхав та вів…
Не в всьому розібравсь, що заповів
Нам Той, хто вставив нас в життєву раму,
Й своїм благословенням осінив…
Та все ж не все...
про себе...
сам я втямыв.
Не все, про себе...
я ще...
зрозумів!

11/04/2012


Рецензии