Viе v велiзна прам кака

Да у ва vопке С3лка j

Vдём прiблivенiя ангелов!
Iначе как эт назвать,
Еслi вам наобеsялi вш
Вшеj а нi в шеj, а нi в карк.

Вы меня так уv страsалi v,
Шо ва у авгвусцi нат
А нi якая зараза
Тут нам шалiвк нi вдубасьць.

Да! Ну, кагда тараканы
Елi какiе барsа j
Ва у Васiлiя как бык.
Да i цi разьвi за так сь.

Вот ана, мафiя нашя:
3 кiлов маслав наваль –
От лiш тада шося вмаvым
Так сiбе но, спакваля ш.

Ведае цi Брiлiанта
Хоць дзе яка Анка всранк!
Не! Нават здрасцi не каvа ш
Гындэ за плотыком тьма.

Вот мы вас i навеsаIм.
Так, дэся в мiсяць, мо, з раз.
Iбо да как там сцендалька
Далее будэ 3sаць.

...ну, моvэ, гэты Козлята
Вvарать якого Рачка


Рецензии