Мисяць пливе

  *    *    *

Місяць пливе
В сріблоликій хмарині –
Ріжком своїм
Чеше віти беріз,
Іншим лист з хмар
Пише щось на латині...
Шляхом скрипить
Чумаків з сіллю віз.

Хлюпає став,
Вербам річ його звична –
Місяць злегка
Стежку в нім золотить...
Нічка не спить,
А полин, що провина,
Хоче в душі
Світло Бога збудить.

02.08.2020р.


Рецензии