Притча о... Красимир Георгиев

      ПРИТЧА О ЛЕТНИХ СНАХ РАЗНОСТОРОННИХ ТРЕУГОЛЬНИКОВ

От Марса до марша зданий треугольники, ромбы - основы блуда замедленной бомбы,
где с размахом амплитуды в конструкции чуда на вершинах закрепились иуды...

-------------------------------------------------
Красимир Георгиев
ПРИТЧА ЗА ЛЕТНИТЕ СЪНИЩА НА РАЗНОСТРАННИТЕ ТРИЪГЪЛНИЦИ

Премятат се като луди силуети на марсиански сгради тези проклети блудни основи и колкото и да е странно,
конструкциите се крепят на върховете си.


Рецензии
Удачи Вам и хорошего настроения, друже.
К.

Красимир Георгиев   04.08.2020 20:01     Заявить о нарушении
Спасибо, друже.

Колюня 2   04.08.2020 20:43   Заявить о нарушении