I am me!

(eng)

It happens so ... What is empty .. You do not know what to do, where to go, where to look, how to find a way out. I'm not a kid ... So how about I'm too young? So what if the voice is thin? So what if my character is like that? What am I trying to get rid of the trash in my life? I am me! And all of this!

(ru)

Бывает так... Что пусто.. Не знаешь, что делать, куда шагнуть, куда взор бросить, как найти выход. Я не ребенок.. Ну и что с того, что ростом маловата? Что с того, что голосок тонкий? Что с того, что характер таков у меня? Что такого в том, что я стараюсь мусор выкидывать из жизни? Я... Это я! И все!

: https://weheartit.com/articles/347295916-i-am-me


Рецензии