Коханий

'Так було добре нам удвох,
Гуляли різними стежками,
Тримав за руку, в губи ніжно цілував,
Та знаєш, не вистачає знову нам такого.

Я б так хотіла до тебе зараз притулитись,
Відчути запах твій, на плече твоє схилитись,
Знаю, що це вже не можливо,
Але з часом все буде,
Кохання не шукають, а його  будують


Рецензии