Фото-5

Ідеальний контур тіла -
Ідеальний колір шкіри...
Ловлять погляди настійні,
Що облизують манірно.

Ідеальним макіяжем
Вабить виразне обличчя.
Здатне з будь-яким пейзажем
Злитись в відчуттям величчя.

Стрілки рівні - безнадійно,
Увиразнюють, карбують,
Погляд надто претензійний,
Який сльози не турбують.

Туш - на віях, тінь холодна,
Що підкреслює байдужість,
Очі - блискітки погорди,
Як від мерзлої калюжі.
 
Ідеально рівний волос,
Що лягає камнепадом -
Виключає випадковість
Із відтінком шоколаду.

Плаття - вибране з нагоди,
Надто стримане у стилі,
Викроєне під погоду -
Що за склом німим застигла.

Ідеальний ракурс фото -
Примагнічує безпечних,
Так ховається скорбота
В сильнім образі статечнім.

Ідеально-сірий погляд
Без чуттів та зобовязань.
Убиває навіть здогад,
Що за ним сховався вязень.

 


Рецензии