Бацькаушчына

Густы смуродны гной заваблівае мух —
у грудзях бацькаўшчыны скісла малако.
Але яна пазбаўлена пачуццяў і таму
ім корміць плод, што так даўно
з надзеяй вырасціць байца або раба
не выпускае з хворых курчай рук.
Нажаль, яе "любоў" — задушлівы ланцуг,
што ўпіўся ў шыю кволага дзiцяцi,
амаль што дрот калючы ў цела звера,
які не прызнаваў за дом палон вальера
і рваўся ў абдымкі любячай і роднай маці.
Але не здарыцца сустрэчы,
яго забілі
бл*дзі!


Рецензии