Я ведаю

Я ведаю, каханне існуе,
Ды толькі не усім вядома гэта,
Туды-сюды мурашка праснуе,
Пад скурай не старой яшчэ кабеты;

І зараз-жа, забытыя пачуцці,
Прачнуцца, як бы зноўку, з новай сілай,
І зноў захочацца заснуць і не прачнуцца,
Абы, каб толькі разам з любым мілым.


Рецензии