Загрунтувальники п д ллю Бога Мат р Божу

      Загрунтувальники під Іллю і Бога і Матір Божу

      Поема

                Богу Слави, Матері Божій
                і Іллі-славному
                з почуттям нутроглибоким ревним до правди
                присвячується

               «Чому ап. Павла не підробити?
               Не було б цього почуття до Бога —
               так не написати...» -І.Ш.


розщедрилось на захід...
й розворушилися
на щедрий захід лапи
і зборонить й
зорати
верхи невидиме
і невідоме


я цим стаю
Бог у них видимий
і рот розкрию — і пію
Боже, ми видимо — збираємось
в сім’ю...
Ти навіть рухи їхні робиш
що й — не втаю!
Я Преблагословенную люблю!!
а шапокляки
з художності — урвали
в «вищу думку»
в мряці
й розщепленці
спинились перед
Неба знаком!!


стоять собі такі
всі небораки
якраз перед Іллєю —
й на Іллю...
Загрунтувальники ось ці!!
іконно
блискавки
сльозам —
проллю...

29.07.2020,
вечір,
Київ


Рецензии