Не любить тебе татко

Не любить тебе татко…
Не треба ти, дитятко.
Він хоче твої смерти…
Й освіту твою стерти.

Немає в ньому Бога,
Лиш Сатани дорога.
Немає в ньому сили,
Хрести живуть й могили.

Усенький його спадок –
Лиш ти, дитя, нащадок.
Та він не розуміє,
Лиш злобу в серці гріє.

І не болять проблеми,
І серце не щемить…
Твоє життя – дилема,
Яку не зміг звершить!

Не плюй дитя у воду,
Вона сама та й згіркне!
Від Бога взяла вроду,
Його ж дорога – дірка.

Отруту ту не пити.
І серце не картати!
Бо чорта не спинити.
Робити це – ним стати.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
02.08.2020
09:59
Всі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.
Всі персонажі є вигаданими. Будь-яке співпадіння з реальними людьми що живуть чи жили є випадковим. Піднімаю суспільну проблему покинутих батьками дітей.


Рецензии