Донечцi

Як не бісилось зло ядуче,
Як не кололо серце й душу,
Не мало вплив, бо я везуча,
І Божий принцип не порушу.

В мені відверте все, все миле,
Усе прекрасне в прийнятті.
І Бог давав життя та сили,
Які тепер даю тобі.

Й безхмарні радісні світанки
Й лазурне море й береги –
Це все від Бога витинанки,
Й належить світ увесь тобі.

Хай не пристане ні пилинка,
Ні слова злого, ні туги.
І знай, що кожненька хвилинка
Життя, присвячена тобі.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
01.08.2020
21:55
Всі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.


Рецензии