25. 07

Ты ко мне едешь? Мне страшно спросить.
Нам не унять нашу острую прыть.
Ты моя женщина, ты мне жена
И потому быть со мною должна.

Я приседаю, а ты постоишь.
Если я встану - то ты завопишь.
Я прочитала одно лишь твое -
И как Остапа меня понесло.

Если приедешь - то не на три дня.
Вечно ты будешь гостить  у меня!
Бог не отпустит, змея не отдаст.
Птица все небо накрыла как пласт.

Я Чарльз Диккенс, а ты Теккерей.
Мы не умеем с тобой без затей.
Но чтобы не было в мире обид -
пусть самолет твой ко мне прилетит!

***
Will you come to me? I'm scared to ask.
We can't calm down, our passion is sharp.
You are my woman, and you are my wife
That's why you should spend with me the whole life.

I will be squating, and you will stand up.
If I get up, you'll emit a loud shout.
I have read only one poem of yours -
And as Ostap I am carried by words.

If you come, then it is not for three days.
You will stay with me forever, always!
God will not let go, snake won't give up.
The bird will cover with layer all sky.

I am Charles Dickens and you Thackeray.
And we can’t  handle without a game.
But so that the world knew no offence -
fly to me now on the airplane.


Рецензии