Прыпе кi

Пашчыльней сядайце дзеўкі
Ды паслухайце прыпеўкі
Пра каханне, пра спатканні,
Пацалункі пры расстанні.

Пра вайну сьпяваць ня буду,
Бо зашмат у тэме бруду,
Пра вайну, ды пра парады,
Прэзідэнт плявузгать рады.

Мы ж, да самага світанку,
Будзем песні пець ад ранку,
Слухаць першых салаўёў,
Бо да нас прыйшла любоў.


Рецензии