Сездэйлэр аз ж, ирдэ

("Элмэт тан,нары" хэм "Альметьевский вестник" газеталарынын, баш мохэррире  Зарипова Ландыш Нагимулловнага Туган коне ун,аеннан)

Авыр вакытларда  таяныч булдыгыз,
Искиткеч ягымлы кеше Сез.
Якты кояшыбыз, Сез юмарт ж,ылыбыз,
Ж,иханны яктыртып яшисез!

Ометсезлек ж,иле ж,анны откэн чакта
Юмарт ярдэм кулы суздыгыз.
Шул вакыттан бирле минем очен матур,
Изге шэхес булып калдыгыз!

Рэхмэтемне буген чын кун,еллэремнэн
Тагын бер кат Сезгэ ж,иткерэм.
Сездэйлэр аз ж,ирдэ, изгелеклэрегез
Узегезгэ кайтсын биш белэн!


Рецензии