Лимерик 83

There once was a fly on the wall
I wonder why didn't it fall
Because its feet stuck
Or was it just luck
Or does gravity miss things so small?

Вот села муха на стене,
На стол не падая ко мне.
Застряла, что ли?
Иль сила воли?
Иль ей что тут – что на Луне?


Рецензии