Тиша

Тиша навколо,птахів не чути.
Стомлений погляд,ніжні слова...
До них пуповиною крепко прикутий...
З маминим доторком гладить трава.

Чуєш як жайворонок в піднебессі,
Зранене серце лікує твоє.
Там де у згадці що на перехресті...
Долі твоєї й моєї...кує...

Птаха що матінкою в свому серці,
Б'ється,тріпочеться...поряд туман.
Палить та ріже болюче,на скельці...
Втратою зніжений нині талан.

Очі червоні,напухлі від горя...
Втрата не радить,жалітись комусь.
Та все пройде,промайне уже скоро.
Лишень коли я журбою нап'юсь.

Тому не варто з когось жартувати.
Насмішка ранить,бо то є не жарт.
І хто як вартий,не варто казати
Бо не поважний талану азарт.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии