Ти всюди...

Ти всюди...

Ти всюди - де б я не булА,
Куди не кину оком...
Без тебе й нічка зламала,
І дуже одиноко...

Ти всюди - де б я не булА,
Ти навіть у люстерці...
Аби ж я мала два крила,
І ніжність твою в серці...

Ти всюди - де б я не булА,
Я чую твої кроки...
Заради тебе, все б змогла,
Ти радість і мій спокій!
30 07 2020 р
Вікторія Г(Р)


Рецензии