Одкровення

З глибин містичності душі
вірші лилися, як молитви...
І душі Дух коханням зшив,
коли коханню ті розкриті ...

Хто ж олівцем моїм водив?
хто шепотів рядки віршів
у сяйві зоряних дощів?

Напевно - Щастя ненароком,
щоб в Храмі Долі я нівроку,
постав на мить її пророком ...


Рецензии